Ταβάρι & Μεσότοπος Λέσβου

Τηλ : 22530-96121

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ταχ.Δ/νση: Μεσότοπος Λέσβου Τ.Κ 81105 

 

 

Το όνομά μου είναι Παντελής Βακαλής και είμαι ο υπεύθυνος του εστιατορίου “ΠΑΝΤΕΛΗΣ”.
Θέλω καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας και το ενδιαφέρον σας για μας.
Προτού, σας πω δύο λόγια, θέλω να σας προσκαλέσω να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά και να μας δώσετε την ευκαιρία να σας περιποιηθούμε πραγματικά. Θα σας υποδεχθώ προσωπικά και θα χαρώ να σας ξεναγήσω, στις ομορφιές του τόπου μας και να σας προσφέρω τις πιο όμορφες γεύσεις που θα ετοιμάσουμε για σας!
Το εστιατόριο “ΠΑΝΤΕΛΗΣ” είναι ένα νησιώτικο, παραδοσιακό, εστιατόριο στο Ταβαρι Μεσοτόπου και βρίσκεται στο δυτικό μέρος της μαγευτικής νήσου Λέσβου. Στο ίδιο δυτικό μέρος της Λέσβου βρίσκεται το, διεθνούς φήμης, απολιθωμένο δάσος Λέσβου.
Πιστοί στη γνήσια ελληνική κουζίνα, προσφέρουμε πολύ προσεγμένα πιάτα με δικές μας, παλιές οικογενειακές συνταγές, που μαγειρεύονται με αγάπη για πολλές δεκαετίες και προσφέρουμε στους πελάτες μας σε πολύ προσιτές τιμές.
Βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία, με υπέροχη θέα, που βλέπει στο αρχιπέλαγος του Αιγαίου. Από την βεράντα του, ο επισκέπτης μπορεί να αγναντέψει μέχρι τα νησιά Χίος και Ψαρα, αλλά και τα Μικρασιατικά παράλια.
Η ματιά μας, απολαμβάνει αυτή την υπέροχη φυσική ομορφιά του απέραντου γαλάζιου, και οι υπόλοιπες αισθήσεις μας διεγείρονται από τις μυρωδιές της κουζίνας και τις γεύσεις των μεζέδων και των φαγητών, κάτω από ένα λαμπρό ήλιο.
Τον αγαπάμε αυτόν τον τόπο. Και σας προσκαλούμε να τον αγαπήσετε κι εσείς.
Ελάτε να πιούμε μαζί ένα κρασί, ένα ούζο, ενα τσιπουρο. Θα μαγειρέψουμε για σας ότι καλύτερο τραβάει η ψυχή σας.
Φεύγοντας, είμαστε σίγουροι πως θα πάρετε μαζί σας τις πιο νόστιμες γεύσεις που δοκιμάσατε εδώ, στο εστιατορίο “ΠΑΝΤΕΛΗΣ”, και πως η νοσταλγία θα είναι ένα συναίσθημα που θα αισθανθείται για μας.

Joomla templates by Joomlashine