Η συγκεκριμένη δήλωση απορρήτου, διασφαλίζει τη δέσμευση μας ότι θα διασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η συγκεκριμένη δήλωση περιγράφει τις διαδικασίες με τις οποίες διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας μας διασφαλίζει πλήρη συμμόρφωση με τις αρχές του Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR) οι οποίες αφορούν τα δεδομένα τα οποία λαμβάνουμε από τους αθλητές και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

 

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

Ο Αθλητικός Όμιλος Μεσοτόπου συλλέγει αποκλειστικά τις υπηρεσίες που μας παρέχετε εσείς, μέσω της φόρμας εγγραφής στο www.tavari.gr

Οι πληροφορίες που διατηρούμε στο σύστημα μας είναι οι ακόλουθες:

  •  Όνομα & Επίθετο*
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου*
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας*
  • Ημερομηνία Γέννησης*
  • Κατηγορία Αγωνίσματος 
  • Σωματείο
  • Μέγεθος Φανέλας

Η υποχρεωτική ή προαιρετική φύση της παραχώρησης Δεδομένων επισημαίνεται με έναν αστερίσκο (*) δίπλα στα προσωπικά δεδομένα υποχρεωτικού χαρακτήρα.

Εάν αρνηθείτε να παραχωρήσετε τα στοιχεία που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά στην φόρμα εγγραφής, θα είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

Η παραχώρηση επιπρόσθετων Δεδομένων, πέραν εκείνων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες, σχετικά με την ομαλή λειτουργία της εγγραφής σας.  

Για ποιο λόγο χρειαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες;

Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες αποκλειστικά και μόνο για την εγράφη σας και την ομαλή λειτουργία του  5ου  Ημιμαθαθώνιο Μεσοτόπου – Άγρας Λέσβου.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα Δεδομένα σας;

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για την ολοκλήρωση του αγώνα και μετά την λήξη του αγώνα και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όλα τα στοιχεία σας θα παραγραφούν.

Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).

Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στις περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Ερωτήσεις και Σχόλια;

Ελπίζουμε ότι η παρούσα Πολιτική Απορρήτου βοήθησε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα και τα δικαιώματά σας, να ελέγχετε τον χειρισμό από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Για  οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και οποιαδήποτε απορία ή τροποποίηση μπορείτε να απευθυνθείτε στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να μας καλέσετε στο 6973382323.

 

Joomla templates by Joomlashine